Hoofdpagina
Wijn maken
Wijn drinken
Druiven
Reizen
Boeken
Forum
Zoeken
Meewerken

bNamed.us:
Uw domeinnaam in Amerika
(.us)


Nieuw:

Boeken
-
Gistingsbeheerder


bNamed  
E-mail
Mail
Print
Print
Een stukje Vlaanderen in de Aude

Aan de voet van de PyreneeŽn, zo'n 75km van Perpignan en zo'n 50km van Carcassonne bevindt zich L'Espinet. Een vakantiedomein gerealiseerd door de Vlaamse familie Torfs en nog steeds met Vlaamse uitbating. Het vormt een goede uitvalsbasis voor gezins- of sportieve vakanties. Het domein bestaat uit 125 hectare natuurgebied, het biedt u een restaurant, zwembaden (open en overdekt), sportvoorzieningen (tennis, tafeltennis en de echte sportieveling kan natuurlijk gewoon een stukje vlakke grond uitzoeken om petanque te spelen), 15km wandelpaden en nog veel meer. Ouders met jonge kinderen kunnen hun kroost gerust achterlaten bij de monitorenteams.

Voor het verblijf zijn er verschillende soorten voorzieningen, vertrekkende van een studio voor maximum 4 personen tot een bungalow waar je met wel 10 personen kan verblijven. Allemaal volledig ingericht met keuken, badkamer en meer.

Op regelmatige basis worden er ook reizen georganiseerd naar dit vakantiedomein vanuit BelgiŽ. Je stapt in BelgiŽ op de bus en kan direct je zorgen achter je laten. Zo is er bijvoorbeeld de wandelweek en de herfsttrip eind september.

Hoewel er u natuurlijk niets tegen houdt er zelf op uit te trekken is deze bestemming ideaal voor de vakantieganger die graag al zijn zorgen thuis laat en van een rustige vakantie wil genieten in een prachtige omgeving. Maar dan moet er ook aan toegevoegd worden dat de liefhebber van meer avontuurlijke sporten ook aan zijn trekken komt. Zo is er in de buurt de mogelijkheid om aan canyoning, of rafting te doen tijdens de zomer en in de winter ben je niet ver verwijderd van de skipistes.

Verwijzingen :
Zie ook...
Aude - Reizen - Hoofdpagina
  Webontwerp door bIM